Poszukiwani planiści/urbaniści do projektu Nasza Przestrzeń III

Jędrek Godlewski, 23 sierpnia 2019 (15:00)
Poszukiwani są planiści/urbaniści świadczący usługi doradczo-szkoleniowe z zakresu partycypacji w planowaniu przestrzennym dla gmin z terenu całej Polski do współpracy w ramach projektu „Nasza przestrzeń”. Na oferty czekamy do 3 września 2019 r.

Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy planisty/urbanisty, którego zadaniem będzie świadczenie usług doradczo-szkoleniowych z zakresu partycypacji w planowaniu przestrzennym dla gmin z terenu całej Polski biorących udział w projekcie „Nasza Przestrzeń. Konsultacje Społeczne dokumentów planistycznych na wsi i w małych miastach”.

Celem jest świadczenie usług doradczo-szkoleniowych z zakresu partycypacji w planowaniu przestrzennym dla gmin z terenu całej Polski biorących udział w projekcie „Nasza Przestrzeń. Konsultacje Społeczne dokumentów planistycznych na wsi i w małych miastach”.

Oferty prosimy składać na adres: kpolomski@fww.pl

Pełna treść ogłoszenia rekrutacyjnego wraz z warunkami udziału w postępowaniu znajduje się w bazie konkurencyjności pod adresem: https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/publication/view/1202498