Fot. Stowarzyszenie Bezpieczna Przyszłość

Wychowanie dzieci w nowoczesnej gminie. Akademia Wójta

Jędrek Godlewski, 13 lutego 2020 (12:35)
Obecne standardy jakości żłobków dotyczą jedynie spraw technicznych, sanitarnych, norm budowlanych oraz norm żywieniowych. Nie obejmują obszarów kluczowych dla wszechstronnego rozwoju dziecka, takich jak: relacje dziecka z opiekunem, sposoby/metody wspierania rozwoju, propozycja edukacyjna, relacje z rodzicami. A to właśnie te sprawy decydują, czy dziecko będzie w żłobku szczęśliwe i czy rodzice będą mieli pewność, że ich dziecko jest w dobrych rękach*. Dobry żłobek jest to również okazja dla podniesienia atrakcyjności gminy i zachęcenie mieszkańców do pozostania na miejscu.

Po raz 17 Fundacja Wspomagania Wsi i Mazowieckie Stowarzyszenie Gmin na Rzecz Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego zapraszają Państwa na kolejne spotkanie Akademii Wójta.

Termin

Jak zwykle proponujemy dwa terminy do wyboru, załączone linki poprowadzą do właściwego formularza zgłoszeniowego.

• 11-13 marca 2020 (http://crm.fww.pl/zapisy/aw2020_1a)
  • 15-17 kwietnia 2020 (http://crm.fww.pl/zapisy/aw2020_1b)

W formularzu zgłoszeniowym prosimy o podanie danych do faktury za nocleg uczestnika i jego dane kontaktowe (imię, nazwisko, telefon, mail).

Hotel

Spotykamy się w Hotelu Columna Medica w Łasku, ul Wakacyjna 8 (www.columnamedica.com)

Dla wszystkich uczestników rezerwujemy pokoje jednoosobowe. Dodatkowe potrzeby uczestnicy mogą ustalić z hotelem.

Koszt

Wszyscy uczestnicy pokrywają koszt 2 noclegów w wysokości 400 zł. Koszt spotkania, trenerów i posiłków pokrywa Fundacja Wspomagania Wsi.

Środa (dzień pierwszy)

16.00     Rozpoczynamy

17.00     Moja Gmina

18.30     Zastosowanie dronów w samorządzie, jak kupić/zamówić usługo dronowe – Sławomir Kosieliński, Fundacja Instytut Mikromakro