Zapytanie ofertowe – organizacja noclegów i / lub wyżywienia uczestników wizyty studyjnej i szkolenia w Dąbrowie Górniczej

Magdalena Kowalczyk, 1 sierpnia 2018 (10:02)

Fundacja Wspomagania Wsi zaprasza do składania ofert na przygotowanie noclegów i/lub wyżywienia dla uczestników wizyty studyjnej i szkolenia jakie odbędą się w Dąbrowie Górniczej w terminie od 20 sierpnia 2018 od godz. 12.30 do dnia 21 sierpnia 2018 do godziny 14.00.

Miejsce noclegu powinno znajdować się na terenie Dąbrowy Górniczej (w promieniu do 3 km od Centrum Aktywności Obywatelskiej, ul. Sienkiewicza 6a, Dąbrowa Górnicza), możliwie jak najbliżej siedziby Centrum Aktywności Obywatelskiej. Preferowany będzie łatwy dojazd i bezpłatne miejsca parkingowe dla uczestników.

Oferty prosimy wysłać równocześnie na dwa adresy email: naszaprzestrzen@fww.pl , oraz ezulawnik@fww.pl  do dnia 6 sierpnia 2018 r. Oferta powinna uwzględniać wycenę dla  10 osób (dla łatwego porównania ofert) , prosimy o podanie kwot brutto.

NOCLEG

Nocleg w dniu 20 sierpnia 2018 roku dla ok. 15 osób. Cena za nocleg w pokojach jedno i dwuosobowych, pokoje z łazienką. Ośrodek powinien dysponować co najmniej 30 miejscami noclegowymi. Śniadanie powinno być wliczone w cenę noclegu.

WYŻYWIENIE

Przerwy na kawę – stała przerwa na kawę, od godz. 13.00-18.00 w dniu 20 sierpnia 2018 i od godz. 9.00 do godz. 14.00 w dniu 21 sierpnia 2018. Serwowana w budynku Centrum Aktywności Obywatelskiej, ul. Sienkiewicza 6a, Dąbrowa Górnicza.

Kawa, herbata (różne rodzaje), mleko do kawy – zwykłe i roślinne (np. sojowe, owsiane), cukier, woda z miętą i cytryną w dzbankach, suche przekąski, owoce i warzywa np. jabłka, winogrona, marchewki. Kawa specjalnie parzona lub z ekspresu.

Obiady i kolacja – serwowane w odległości nie większej niż 10 minut przejścia pieszo z siedziby Centrum Aktywności Obywatelskiej, ul. Sienkiewicza 6a, Dąbrowa Górnicza lub dowiezione do siedziby Centrum Aktywności Obywatelskiej, ul. Sienkiewicza 6a, Dąbrowa Górnicza w godzinach:

–       obiad w dn. 20 sierpnia 2018, w godzinach 12.30-13.30

–       kolacja w dn. 20 sierpnia 2018, w godzinach 18.00-19.00

–       obiad w dn. 21 sierpnia 2018, w godzinach 13.00-14.00

Obiad (w dniu 20 i 21 sierpnia 2018)– zupa i drugie danie, napój,  kuchnia powinna uwzględniać potrzeby żywieniowe osób z alergiami pokarmowymi, wegetarian oraz wegan.

Kolacja (w dniu 21 sierpnia 2018)– ciepłe danie oraz inne produkty do przygotowania kolacji, kawa, herbata, napoje.

Zastrzegamy możliwość zmniejszenia liczby uczestników na 48 godzin przed rozpoczęciem warsztatów a także rezygnacji na 5 dni przed spotkaniem.

Zapraszamy do składania ofert.