Zapraszamy na webinar „Jak trafić do serc, umysłów i portfeli darczyńców i partnerów lokalnych”

Magdalena Gromek-Kowalczyk, 24 stycznia 2024 (14:50)
Jeśli szukasz inspiracji do działania i praktycznych wskazówek, które pokażą jak w oparciu o najnowsze trendy marketingowe oraz nowoczesne rozwiązania i narzędzia biznesowe budować relacje ze społecznością lokalną, a w szczególności z darczyńcami, ten webinar jest właśnie dla Ciebie! Zapraszamy 29 stycznia o godzinie 18.00.

Udział w webinarze jest bezpłatny, wystarczy zapisać się pod linkiem: https://forms.gle/tSRYiukK2ttXLmQz7

Podczas webinaru dowiesz się jak:

• budować silną markę organizacji i wpływać na jej dynamiczny rozwój,
  • skutecznie pozyskiwać darczyńców i potencjalnych partnerów,
  • efektywnie zarządzać kampaniami promocyjnymi i fundraisingowymi,
  • używać narzędzia oparte o metodologię design thinking i rozwiązania technologiczne, które będą pomocne w docieraniu do wybranych grup społecznych,
  • tworzyć donor journey map, persony i opracowywać mapę empatii.
Zajęcia poprowadzi Zuzanna Komornicka – certyfikowana trenerka, wykładowczyni, inspiratorka. Dyrektorka ds. Komunikacji i Współpracy w Federacji Funduszy Lokalnych w Polsce i Funduszu Lokalnym Masywu Śnieżnika. Absolwentka UJ i The City University of New York. Obecnie zajmuje się szkoleniami, doradztwem, opracowywaniem strategii dla biznesu i NGO. Wykłada na Uniwersytecie Jagiellońskim i Studiach MBA (Politechnika Krakowska) przedmioty związane z marketingiem i III sektorem. Na swoim koncie ma zrealizowanych ponad 2000 godz. szkoleniowych oraz wiele innowacyjnych kampanii i autorskich projektów.
***

Partnerami programu Zakorzenione są Fundacja Roll-na, grupa Sołtyski, Fundacja Wspomagania Wsi, Fundacja Aktywizacji i Rozwoju FARMa, Fundacja Polska z Natury. Więcej o Programie znajduje się na stronie www.fundacjawspomaganiawsi.pl/activity/zakorzenione oraz www.zakorzenione.org