Akademia Wójta 2018. Ostatnia w tej kadencji!

Jędrek Godlewski, 21 lutego 2018 (15:23)
Fundacja Wspomagania Wsi wraz z Mazowieckim Stowarzyszeniem Gmin na Rzecz Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego zaprasza wójtów i burmistrzów na kolejne, ostatnie w tej kadencji spotkanie z serii Akademia Wójta. Chętnych zapraszamy w jednym z terminów 21-23 marca lub 11-13 kwietnia do Hotelu Mościcki w Spale.

Spotkanie będzie okazją do podsumowania ostatnich czterech lat i przygotowania do zbliżających się wyborów. Wychodząc naprzeciw propozycjom uczestników poprzednich spotkań chcemy wrócić do tematów związanych z budowaniem własnego wizerunku i przygotowania się do działania w stresie przedwyborczym.

Uczestnicy dowiedzą się  jak profesjonalnie i skutecznie budować swój wizerunek w mediach oraz jak odpowiadać na trudne pytania dziennikarzy. Podczas warsztatów poruszane będą praktyczne kwestie dot. autoprezentacji i występów publicznych. Jednym z tematów będzie także wykorzystywanie nowych mediów i technologii do lepszej/skuteczniejszej komunikacji z otoczeniem.

Porozmawiamy oczywiście o Państwa własnych problemach i o współpracy z organizacjami samorządowymi, bo życie idzie dalej niezależnie od wyborów.

Chętnych wójtów i burmistrzów zapraszamy w jednym z terminów 21-23 marca lub 11-13 kwietnia do Hotelu Mościcki w Spale (www.hotelmoscicki.pl, Spała ul. Nadpiliczna 2).

Zapisy http://crm.fundacjawspomaganiawsi.pl/zapisy/akademia/bw

Środa

17.00 – 18.15     Otwarcie spotkania, prezentacja uczestników

19.00 – 22.00     Kolacja

Czwartek

Śniadanie

09.00 – 15.00    PR w gminie – czyli co każdy wójt wiedzieć powinien.

15.00 –  16.30    Obiad

17.00 – 19.00    Mechanizmy współpracy samorządu z organizacjami pozarządowymi

19.00 – 22.00     Kolacja

Piątek

Śniadanie

09.00 – 11.00       Twoje pytanie, nasza odpowiedź

Dodatkowe informacje, koszt

Koszt spotkania to ok 450 zł za dwa noclegi w pokoju jednoosobowym. Koszt posiłków, trenerów i innych zajęć finansuje Fundacja Wspomagania Wsi. Dodatkowe usługi zamawiają uczestnicy bezpośrednio w recepcji hotelu.